);
LJETO U LUDBREGU Danas započinje škola rolanja

LJETO U LUDBREGU Danas započinje škola rolanja

U Ludbregu se ove godine u periodu od 8. srpnja do 24. kolovoza na raznim lokacijama grada održava program Ljeto u Ludbreg. Riječ je o besplatnim sportskim i zabavnim aktivnostima koje organiziraju TZ područja Centar svijeta i Grad Ludbreg u suradnji s udrugama na područja grada. Program je započeo 36. Ludbreškom biciklijadom, a raspored preostalih aktivnosti objavljivat će se na Facebook stranici TZ područja Centar svijeta.

U program Ljeta u Ludbregu uvršteno je i Aktivno ljeto u Ludbregu koje će održati treću godinu za redom. Aktivno ljeto u Ludbregu obuhvaća sadržaje i aktivnosti koje potiču građane da se aktivno uključe u njihovo provođenje s ciljem poboljšanja mentalne snage, fizičke kondicije i zdravlja u konačnici.

Program započinje danas i to školom rolanja.

Imamo dvije grupe, početnike i napredne. Ono što je bitno napomenuti je da bi bilo dobro da svi koji dolaze imaju svoju opremu, dakle role, štitnike i kacigu. Program škole rolanja odvijat će se ponedjeljkom i četvrtkom od 10. srpnja do 10. kolovoza. – objasnila je Ana-Mary Posavec ispred Fitness centra Advance, glavnog organizatora Aktivnog ljeta u Ludbregu.

Škola rolanja održavat će se na atletskoj stazi u sportskom parku u Ludbregu. Preostale aktivnosti odvijat će se na Otoku mladosti.

Svakog utorka u periodu trajanja projekta će u 19 sati biti pilates, srijedom joga, a četvrtak je rezerviran za sportske aktivnosti Udruge Narcisa. – kaže Ana-Mary Posavec.

Zabavni program održavat će se petkom, subotom i nedjeljom. Bit će stand -up nastupa, predstava, glazbenih večeri, mađioničarskih performansa, a raspored i najave bit će objavljenje na Facebook stranici TZ područja Centra svijeta i Facebook stranici Aktivnog ljeta u Ludbregu.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content