);

Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

Tko smo mi?

Centar za kulturu i informiranje “D. Novak” Ludbreg

Adresa naše web-stranice je: https://czkidn.hr.

Ludbreške e-novine su digitalna verzija tiskanog izdanja Ludbreških novina koje izlaze u nakladništvu Centra za kulturu i informiranje „D. Novak“ Ludbreg.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Jedini podaci koje ova stranica prikuplja su isključivo za brojanje posjetitelja naših stranica.

Komentari?

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, IP adresu posjetitelja te string korisničkog agenta preglednika kako bi lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij?

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika s web-stranice.

Kolačići?

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati opciju spremanja imena, adrese e-pošte i web-stranice u kolačiće. Tako ćete si olakšati ponovno komentiranje i unos podataka za prijavu. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana jednako kao i kolačići postavki. Ako odaberete opciju “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić bit će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica?

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

S kime dijelimo vaše podatke?

Prikupljene podatke ne dijelimo ni sa kime, već ih koristimo isključivo za statistiku stranice.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci biti će sačuvani zauvijek kako bi mogli automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Korisnicima koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima) također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima?

Ako imate račun na ovoj web-stranici ili ste pisali komentare možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke?

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Uvjeti korištenja

Sadržaj na portalu Ludbreške e-novine zaštićen je autorskim pravima.

Sadržaj objavljen na web stranici http:ludbreske-novine@ne smije se:

  • reproducirati bez odobrenje
  • distribuirati bez odobrenja
  • koristiti u komercijalne svrhe bez odobrenja
  • koristiti na bilo koji način koji može uzrokovati štetu portalu Ludbreške e-novine i Centru za kulturu i informiranje „Dragutin Novak“ ili bilo kojoj trećoj strani

Sadržaj objavljen na ovoj web stranici može se:

  • koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih prava, vlasničkih prava te prava trećih osoba

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Ludbreške e-novine i Centar za kulturu i informiranje „Dragutin Novak“ ne odgovaraju:

  • za štetu koja na bilo koji način može nastati iz korištenja ove stranice
  • za bilo koje radnje korisnika do kojih dođe uporabom ili zlouporabom sadržaja ove stranice
  • za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove stranice

Komentiranje

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ako se korisnik ne slaže s člankom ili nečijim mišljenjem, može to slobodno komentirati, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza. Uvredljivi komentari bit će uklonjeni.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content