SUBOTA, 15. travnja, 19 sati – DETEKTIV MARLOWE

Na velikom ludbreškom platnu ove subote vas očekuje pravi kriminalistički misterij – detektiv Marlowe! Adaptacija je to bestseler romana Johna Banvillea sa fantastičnom glumačkom postavom koju predvode Diane Kruger, Liam Neeson te dvostruka oskarovka Jessica Lange.

Godina je 1939. u Los Angelesu. Privatni detektiv Philip Marlowe je kao uvijek nemiran i usamljen, a posao ide sporo. Ubrzo dolazi novi klijent: mlada, lijepa i skupo odjevena Clare Cavendish, kći holivudske glumice i filmske ikone Dorothy Quincannon (Jessica Lange), koja želi da joj Marlowe pronađe bivšeg ljubavnika, sitnog dilera droge poznatog kao Nico Peterson.
Marloweova istraga odvodi ga u klub koji je poznat kao utočište za bogate i moćne Los Angelesa, kojom upravlja Floyd Hanson, naizgled stup društva, ali zapravo čuvar vrata ljigavog podzemlja. Dok se priča o Nicovoj slučajnoj smrti odvija, Marlowe nije u nju uvjeren. Ispada da je smrt namještena – Nico je još uvijek živ – a Marlowe se uskoro nađe uvučen u skandalozno podzemlje filmske industrije, te unakrsnu vatru između legendarne holivudske glumice i njezine subverzivne, ambiciozne kćeri.

Ulaznice po cijeni od 4 eura možete kupiti na dan prikazivanja od 18 do 19 sati u pretprostoru kinodvorane.


NEDJELJA, 16. travnja, 17 sati – SUPER MARIO BROS. FILM

Jeste li spremni pridružiti se Mariu, Luigiu i princezi Peach te njihovim prijateljima na uzbudljivom putovanju kroz Kraljevstvo gljiva?

‘Super Mario Bros. Film’ animirana je humoristična avantura koja oživljava vaše omiljene Nintendo likove na velikom ekranu! Film su producirali Nintendo i Illumination, studio koji stoji iza filmova “Kako je Gru ukrao mjesec” i “Malaca”. Priča prati Maria i Luigia, dvojicu brooklynskih vodoinstalatera koji otkrivaju portal u drugu dimenziju gdje upoznaju princezu Peach koja treba njihovu pomoć da spriječi zlog kralja Koopu da preuzme oba svijeta. Putem susreću mnoga poznata lica i nova iznenađenja. Super Mario Bros Movie je zabavna avantura za sve uzraste koja slavi radost igranja i prijateljstva.

Ulaznice za film Super Mario Bros. po cijeni od 2,5 eura možete kupiti na dan prikazivanja od 16 do 17 sati u pretprostoru kinodvorane.