);
Ovog petka u izložbenom prostoru dvorca Batthyay otkrijte zašto je Klaudija Raab ostala

Ovog petka u izložbenom prostoru dvorca Batthyay otkrijte zašto je Klaudija Raab ostala

Program Ludbreg petkom nastavlja sa svojom izložbenom aktivnošću.

Ludbrešku publiku tako nadolazećeg petka, 14. travnja, očekuje izložba slika mlade koprivničke umjetnice Klaudije Raab. Izložba nosi naziv ‘I stayed’ (Ostala sam), a prikazuje autoričine osjećaje. Slike koje će biti izložene nastajale su od 2020. godine do danas, a izrađene su u tehnici tempere, tuša, vodenih boja ili njihovom kombinacijom.

Otvorenje će se održati u petak, 14. travnja, u 18 sati u izložbenom prostoru dvorca Batthyany, a izložba će se moći pogledati sve do 19. travnja, radnim danom od 8 do 14 sati ili uz prethodnu najavu na broj 042 306 113 ili na Facebook stranici Centra za kulturu Ludbreg. Ulaz je besplatan.

Klaudija Raab rođena je 2001. godine u Koprivnici, gdje je i završila opću gimnaziju “Fran Galović” te upisala smjer medijski dizajn na Sveučilištu Sjever. Samouka je umjetnica, u gimnaziji se bavila portretima olovkom, a kasnije se zanima za tempere i slične medije. Piše i pjesme čije stranice dekorira linijskim ilustracijama, a najviše se bavi slikanjem te na taj način izražava svoje osjećaje.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content