Program Ludbreg petkom nastavlja sa svojom izložbenom aktivnošću.

Ludbrešku publiku tako nadolazećeg petka, 14. travnja, očekuje izložba slika mlade koprivničke umjetnice Klaudije Raab. Izložba nosi naziv ‘I stayed’ (Ostala sam), a prikazuje autoričine osjećaje. Slike koje će biti izložene nastajale su od 2020. godine do danas, a izrađene su u tehnici tempere, tuša, vodenih boja ili njihovom kombinacijom.

Otvorenje će se održati u petak, 14. travnja, u 18 sati u izložbenom prostoru dvorca Batthyany, a izložba će se moći pogledati sve do 19. travnja, radnim danom od 8 do 14 sati ili uz prethodnu najavu na broj 042 306 113 ili na Facebook stranici Centra za kulturu Ludbreg. Ulaz je besplatan.

Klaudija Raab rođena je 2001. godine u Koprivnici, gdje je i završila opću gimnaziju “Fran Galović” te upisala smjer medijski dizajn na Sveučilištu Sjever. Samouka je umjetnica, u gimnaziji se bavila portretima olovkom, a kasnije se zanima za tempere i slične medije. Piše i pjesme čije stranice dekorira linijskim ilustracijama, a najviše se bavi slikanjem te na taj način izražava svoje osjećaje.