);
CRAZY HILL BIC OVE NEDJELJE 103 kilometara za najizbirljivije cestovne bicikliste

CRAZY HILL BIC OVE NEDJELJE 103 kilometara za najizbirljivije cestovne bicikliste

Športsko rekreativno društvo BSV Ludbreg u nedjelju, 10. rujna, organizira biciklijadu Crazy Hill Bic. Prijave i registracija počinju u 9:30 sati na Trgu Svetog Trojstva Ludbregu, a start utrke je između 10 i 11 sati. Naime, radi se o kliznom startu, svaki pojedinac prema svojim mogućnostima i želji bira kad će startati, obratiti pozornost na zadane limite. Vozi se staza dužine 103km.
Staza nije označena te je rutu potrebno spremiti na biciklističko računalo, sportski sat, mobitel ili isprintati kartu s ucrtanom rutom biciklijade.

Kružna cestovna ruta oko Kalnika zadovoljiti će i najizbirljivije cestovne bicikliste željne pravih izazova.

-Ruta vas vodi dobrim cestama s niskim intenzitetom prometa što vam omogućava da se fokusirate na vožnju i brzinu bez previše smetni i distrakcija. Ruta se iz Ludbrega kreće prema Kalniku gdje Vas čeka ozbiljni ali ne predugi uspon do mjesta Kalnik, Tamo će vaš trud biti nagrađen predivnim i inspirativnim pogledom na nepregledno zelenilo južnih obronaka Kalničkog gorja uz koje ćete se lakše okrijepiti te napuniti energijom. Nakon Kalnika, ruta se kreće valovitim i zabavnim terenom u kojem se izmjenjuju spustovi i „hupseri“ no budite spremni na još jedan uspon kod mjesta Sudovec. Nakon osvajanja i tog izazova, ruta postaje nešto lakša, kreće se sjevernim dijelovima Kalničkog gorja te vas nakon više od 100 kilometara divne prirode i nezaboravnih pogleda preko dinamičnog brežuljkastog krajolika vraća u Ludbreg – poručuju iz BSV-a.

Startnina iznosi 15 eura. Obrazac prijave dostupan je OVDJE.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content