);
ŽOK Ludbreg organizira jubilarni deseti po redu turnir odbojke na pijesku

ŽOK Ludbreg organizira jubilarni deseti po redu turnir odbojke na pijesku

Ženski odbojkaški klub Ludbreg osnovan je 2014. godine i već prve godine postojanja klupsko vodstvo pokrenulo je inicijativu da se iza gradske sportske dvorane sagradi teren za odbojku na pijesku. Inicijativa je pala na plodno tlo pa je uz svesrdnu i financijsku pomoć Grada Ludbrega teren s pješčanom podlogom i napravljen. Par godina kasnije postavljeni i stupovi sa zaštitnom mrežom i ogradom, obični pijesak zamijenjen je kvarcnim, uređen je mali pješčanik za igru i posložena vanjska slavina s pitkom vodom.

-Igralište je cijelo ljeto popularno mjesto za okupljanje mladih odbojkaša i odbojkašica. Kako se zbog vrućine, teren može koristiti tek u kasnijim popodnevnim satima, nadamo se što skorijem postavljanju vanjske rasvjete koja bi zaokružila priču o uređenju igrališta. Od prvog turnira do danas, dolaze nam sve kvalitetnije ekipe i gledatelji mogu uživati u odličnoj odbojci – rekao je Dražen Komes, predsjednik kluba.

Ovogodišnji turnir odbojke na pijesku kojeg organizira ŽOK Ludbreg već je jubilarni deseti po redu, a na rasporedu je na Svetu subotu, 2. rujna s početkom u 11 sati. Ekipu čine tri člana od kojih mora biti barem jedna odbojkašica. Turnir svake godine okupi ekipe iz cijele županije i šire pa i ove godine organizatori očekuju veliki odaziv ekipa.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content