U OŠ Ludbreg u ponedjeljak će se održati kampanja ‘Odaberi svoju školu’, pozivaju se osmaši i njihovi roditelji

U OŠ Ludbreg u ponedjeljak će se održati kampanja ‘Odaberi svoju školu’, pozivaju se osmaši i njihovi roditelji

Koju srednju školu upisati i za koje zanimanje se školovati, pitanja su na koja će brojni učenici osnovnih škola i njihovi roditelji odgovore moći potražiti u ponedjeljak, 5. lipnja u sportskoj dvorani Osnovne škole Ludbreg, od 18 do 20 sati. Tamo će se održati izdanje 16. kampanje “Odaberi svoju školu” u sklopu koje će svoje obrazovne programe za novu školsku godinu predstaviti srednje škole iz Varaždinske županije među kojima će biti i Srednja škola Ludbreg. 

– Svugdje se smanjuje broj razrednih odjeljenja, a mi ove godine imamo jedan razred više. Isto tako, po prvi puta izjednačujemo četverogodišnja zanimanja s trogodišnjima. Upisujemo tri razreda četverogodišnjih i tri razreda trogodišnjih zanimanja. To su strojarski računalni tehničar, tehničar za mehatroniku, opća gimnazija, CNC operater dualno, trgovac dualno, strojobravar, tokar i novina je elektroinstalater. – objasnio je ravnatelj Srednje škole Ludbreg.

U Varaždinskoj županiji osnovnu školu ove godine završava 1.649 učenika koji će se u sustav upisa moći prijaviti od 29. svibnja, a same prijave moći će se odraditi od 28. lipnja do 7. srpnja odnosno od 21. do 25. kolovoza u jesenskom roku.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content