Za vrijeme privremenog zatvaranja navedenih ulica u Ludbregu te zabrane prometa za teretne automobile na dijelu državne ceste D-24 kroz Ludbreg, promet će se odvijati obilazno.

U vremenu od 31. kolovoza do 3. rujna, povodom manifestacije „Ludbreška Sveta Nedjelja“, privremeno će se za promet zatvoriti slijedeće ulice u Ludbregu:

U četvrtak, 31. kolovoza – ulice Matije Gupca i Alojzija Stepinca

Od petka do nedjelje, 1. do 3. rujna – ulice Petra Zrinskog, Ivana Gundulića, Matije Gupca, Alojzije Stepinca i Trg slobode

Također,  od 1. do 3. rujna, na dijelu državne ceste D-24 kroz grad Ludbreg, odnosno ulicama Ljudevita Gaja, Bana Jelačića i Koprivničkom ulicom, zabranjuje se tranzitni promet za smjer Varaždinske Toplice – Koprivnica i obrnuto.

Iz policijske postaje Ludbreg apeliraju na sve koji planiraju navedene dane doći u Ludbreg, da iz svojih domova krenu ranije kako bi izbjegli prometne gužve pred same centralne mise.

– Molimo građane da u svojim osobnim vozilima na vidljivim mjestima ne ostavljaju vrijedne predmete, a sve u cilju sprječavanja provala u vozila i otuđivanja istih. Isto tako, molimo da prilikom obilaska vjerskih objekata i prilikom kretanja kroz gužve obrate pozornost na svoje stvari – poručuju iz PP Ludbreg.