);
Ovog petka u dvorcu Batthyany izložba radova Snježane Novotny, posebnost će biti dvije slike s čipkom

Ovog petka u dvorcu Batthyany izložba radova Snježane Novotny, posebnost će biti dvije slike s čipkom

U Ludbregu će ovog petka biti otvorena izložba slika Snježane Novotny pod nazivom ‘Ono neizrečeno’. Otvorenje izložbe na rasporedu je 7. lipnja u 19 sati u izložbenom prostoru dvorca Batthyany, a sve u sklopu programa Ludbreg petkom.

Naziv izložbe ukazuje na doticaj umjetnosti i književnosti, dviju strasti autorice. Njezini unutarnji krajolici i emocije opipljive oblike dobivaju u formi pjesme ili priče dok neke od njih, neprovedive u riječi, umjetnica uobličuje u slike, što je osobito vidljivo u djelima „Dodir“, „Spokoj“ i naslovnoj slici „Ljubav“.

Na izložbi će biti prikazano ukupno dvadeset radova, od kojih će sedamnaest novih djela nastalih prošle i ove godine, biti prvi put predstavljeno javnosti. Tri su rada, ‘Inside’, ‘Dolazak’ i ‘Stanje srca’, prethodno odabrana za selektirane projekte, među kojima su Profutura u Poreču i izložba u galeriji HDLU-a Istre.

Izložba u Ludbregu će se moći razgledati do 28. lipnja radnim danom od 8 do 14 sati te izvan radnog vremena uz prethodnu najavu na broj 091 306 0004 ili na Facebook stranici Centra za kulturu i informiranje Ludbreg. Ulaz je besplatan.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content