Petar Mihin iz Ludbrega, koji je otvorio prošlotjedno izdanje popularnog kviza Superpotjera, u prvom krugu osvojio je 1.000 eura. U emisiju je došao u pratnji cimera i imenjaka, Petra Vrvila, koji je u travnju pobijedio svih pet lovaca.

Nakon dobivenih ponuda nastavnik fizike i kemije dvoumio se da li bi igrao na sigurno protiv troje lovaca ili bi riskirao i nadmetao se sa svih petero. Na kraju se odlučio za sigurniju opciju – za 3.000 eura i 18 sekundi prednosti. Na putu do pobjede stajali su mu Krešimir Sučević Međeral, Sven Marcelić i Morana Zibar koje je nadigrao s 24 sekunde prednosti i kući otišao bogatiji za 3.000 eura koje će potrošiti na „auto ili barem na gume”.

U brzopoteznoj igri Petar nije znao da je u Moskvi 1981. godine otvoren muzej kozmonautike i da je prema legendi Wilhelm Tell samostrelom ubio Gesslera. U duelu s Petrom i lovci su netočno odgovorili na dva pitanja – i to oba puta Krešo. Nije znao da se irački grad Faluđa nalazi na rijeci Eufrat i da je Arjen Robben, bivši igrač Bayerna, istrčao roterdamski maraton za manje od tri sata.

– Uhvatili ste ih na krivoj nozi, kazao je voditelj Joško Lokas čestitajući natjecatelju te dodao kao je važno zvati se Petar.

– Čestitam. Skromnost je ovaj put bila ne vrlina, nego super vrlina. – kazala je Morana koja smatra da je vremenska prednost na Petrovoj strani bila prevelika, naravno uz Krešine greške. – Barem imam zvocati Kreši o čemu. – dodala je.

– Već sam jednom „fulao” u Potjeri. Isto je bio Eufrat i Tigris. Krajnje je vrijeme da odem u Irak i otplovim jednom i drugom rijekom, zaključio je Krešo.