);
Glazbena večer u dvorcu Batthyany u organizaciji MPZ-a Podravina

Glazbena večer u dvorcu Batthyany u organizaciji MPZ-a Podravina

U svečanoj dvorani dvorca Batthyany održan je koncert Mješovitog pjevačkog zbor ‘Podravina’ Ludbreg koji se svake godine održava u danima ludbreške Svete nedjelje.

– Ove godine naš koncert pod nazivom Sveta Nedjelja u sklopu je događaja Ludbreg petkom, kojeg organiziramo u suradnji s Centrom za kulturu i informiranje ‘Dragutin Novak ‘Ludbreg, te uz potporu Grada Ludbrega. Svake godine u vrijeme manifestacije Dani ludbreške Svete nedjelje već tradicionalno sudjelujemo i čast nam je biti dio te svečanosti. Naravno i ovaj put pozvali smo sjajne izvođače koji su uljepšati ovaj petak u našem gradu. Posebno nam je drago kada nam se pojedini izvođači iznova vraćaju i rado s nama zapjevaju. – istaknula je predsjednica MPZ-a Podravina, Jasmina Bačani.

Uz domaćine, u prekrasnom ambijentu dvorca Batthyany nastupili su i učenici Osnovne glazbene škole Ludbreg Vita Murat i David Pokos, zatim sopranistica Romina Kirilenko uz klavirsku pratnju Petre Podhraški, Emanuel Kovačić na gitari i Ženska vokalna skupina ERATO KUD-a Petrijanec koja je na ovom koncertu nastupila po prvi puta.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content