);
Fitnes centar Top Forma Gym sutra kreće s dječjim ljetnim kampom

Fitnes centar Top Forma Gym sutra kreće s dječjim ljetnim kampom

Fitnes centar Top Forma Gym sutra, 4. srpnja, započinje s održavanjem dječjeg sportskog kampa namijenjenog uzrastu od 5 do 10 godina, a koji je potpuno besplatan zahvaljujući suradnji s Gradom Ludbregom.

– Riječ je o kampu kojem provodimo šestu godinu zaredom. Ideja o pokretanju ovog projekta javila se nakon što smo primijetili da roditelji dovode svoju djecu u fitness centar kako bi ih potaknuli na bavljenje sportom i fizičku aktivnost. Iskustva su prijašnjih godina bila pozitivna, a najbolji pokazatelj uspješnosti su djeca koja nam se vraćaju svake godine. – objašnjava voditelj Top Forma Gyma i trener Tomislav Gerić.

Djeca će osim zabave i druženja razvijati i socijalne vještine, motoriku, fleksibilnost, izdržljivost.

Kamp će se održavati utorkom i četvrtkom tokom mjeseca srpnja i to od 18 do 19 sati u prostorijama Top Forma Gym-a na adresi Ulica bana Jelačića 1a, Ludbreg. Osim sportskih i fizičkih aktivnost, kamp prije svega nudi druženje, socijalizaciju, ali i učenje te usvajanje zdravih navika.

S obzirom da je broj mjesta ograničen, prijavu možete poslati u inbox Facebook stranice Top Forma Gym ili na broj mobitela 098/9918-431.

 

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content