);
U Ludbreg ovog petka stiže hit komedija ‘Julijin balkon’

U Ludbreg ovog petka stiže hit komedija ‘Julijin balkon’

Nakon hitova ‘Vlaška posla’ i ‘Metoda za brak’, iz uvijek duhovitog i dosjetljivog zagrebačkog Hit teatra stiže novi projekt, nastao prema ideji njegove osnivačice i voditeljice Mateje Elezović-Brdar.

Predstava ‘Julijin balkon’ je pravo malo kazalište u kazalištu.

Troje protagonista, glumac, glumica i redateljica, dobili su zadatak na daske postaviti glasovito djelo Williama Shakespearea ‘Romeo i Julija’. No, zbog njihovih privatnih života i različitih utjecaja raznih stvari, ne uspijevaju napraviti više od jedne scene. Tako u predstavi upoznajemo i mnoštvo drugih likova iz njihovih privatnih života, koje ovaj trojac glumi. Kreativni vjetar uzvitlao se do novih visina, a predstava, u kojoj gomila likova izaziva još veću gomilu suza, ali samo smijalica, i začudna moć transformacije glumaca i zanesene glumačke igre, zadovoljit će apetite i najzahtjevnije publike.

Ovo je Shakespeare kakvog još niste gledali i komedija za sve generacije i kazališne afinitete. Režiju predstave potpisuje Iva Srnec, a uloge igraju Ana Vilenica, Matea Elezović-Brdar i Mladen Kovačić.

Predstava ‘Julijin balkon’ u dvoranu Centra za kulturu i informiranje Ludbreg dolazi u petak, 21. lipnja, u 20 sati.

Ulaznice po cijeni od 8 eura za hit komediju Hit teatra iz Zagreba možete kupiti u tajništvu Centra za kulturu i informiranje radnim danom od 7:30 do 15 sati te sat vremena prije početka programa.

Ulaznice možete rezervirati radnim danom od 7:30 do 15 stai pozivom na broj 042 810 441 ili porukom na Facebook stranici Centra. Rezervirane ulaznice koje nisu kupljene 15 minuta prije početka programa vraćaju se u prodaju!

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content