Nogometni klub Plitvica je među prvima na ludbreškom području imao drenažu nogometnog igrališta. Ali kako sve ima svoj vijek trajanja tako je i ta drenaža na sjeveroistočnom dijelu terena prestala biti funkcionalna pa su morali napraviti novu.

-Cijevi i potrebni materijal smo kupili već prošle godine jer je voda poslije svake jače kiše stajala na tom dijelu terena. Sad je bila prilika da izvedemo radove jer nam je Grad Ludbreg donirao trinaest tisuća eura za navodnjavanje cijelog terena pa smo i jedno i drugo odradili istovremeno. Evo sad možemo reći da smo spremni i za kišu i za sušu. Osim toga proširili smo terasu i zamaknuli ogradu od koridora za igrače i suce. Terasu smo zatvorili plastičnom stolarijom, a dio zida ispod tribina pogletali i ofarbali – rekao je Marin Matijašec, predsjednik NK Plitvica.

U NK Plitvica planiraju ponovno u funkciju staviti stare svlačionice koje će se koristiti prvenstveno za potrebe treninga. Za dva mjeseca planiraju napraviti i rasvjetu sa četiri rasvjetna stupa uzduž sjeverne strane igrališta jer s južne strane rasvjetu imaju. Velike zasluge za koordinirano izvođenje ovih projekata pripadaju predsjedniku Vijeća mjesnog odbora Selnik Krešimiru Horvatu.

-Htio bih se zahvaliti ludbreškom gradonačelniku Dubravku Biliću što nam je izašao u susret. Navodnjavanje je napravila tvrtka Agrico sistemi iz Preloga koja je radila i navodnjavanje terena na gradskom stadionu u Ludbregu. Postavljena su četiri reda cijevi sa po tri prskalice. Drenažu smo napravili svojim sredstvima i dragovoljnim radom igrača i navijača. Za stolariju na terasi zahvaljujemo sponzoru ‘Stolariji Brljak’ vlasnice Kristine Brljak iz Donje Dubrave i Linu Horvatu koji je radio na tom projektu – rekao je Krešimir Horvat, predsjednik VMO Selnik.