);
Najdugovječniji broadwayski one man show ‘Pračovjek’ ove nedjelje u Ludbregu

Najdugovječniji broadwayski one man show ‘Pračovjek’ ove nedjelje u Ludbregu

Pračovjek, najdugovječniji one man show Broadwaya i Las Vegasa, kojeg u Hrvatskoj režira i u kojem glumi Peđa Gvozdić, 21. travnja u 19 sati, ima ludbrešku premijeru u dvorani Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’ Predstava je to autora Roba Beckera koja publiku diljem svijeta nasmijava već više od tri desetljeća.

Kako je Pračovjeka opisao sam Peđa Gvozdić, riječ je o komediji bez filtera koja govori o muško-ženskim i žensko-muškim odnosima, namijenjena je starijima od 16 godina, a u njoj će se prepoznati svi koji su imali ili imaju ljubavnog partnera.

Gvozdić svojim izvedbama i fantastičnom interakcijom s publikom nudi odgovore i postavlja dodatna pitanja vezana za vječni „rat spolova“. Nudi odgovore na one stereotipne, ali opet istinske razlike između muškaraca i žena od prapovijesti do danas, pri čemu otvara prostor slobodne interakcije i komunikacije u kojem publika sudjeluje i nastaju trenuci puni humora i dobre energije.

Pračovjek do danas nasmijao milijune diljem svijeta

Tijekom više od 30 godina izvođenja Pračovjek je osvojio milijune ljudi diljem svijeta, preveden je na 27 jezika te je izveden u više od 52 zemlje, a Rob Becker je tijekom trogodišnjeg razdoblja proučavao psihologiju, sociologiju i prapovijest kako bi napisao komediju o odnosu i razlikama muškaraca i žena od prapovijesti do danas.

Ulaznice po cijeni od 8 € možete kupiti u tajništvu Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’ radnim danom od 7:30 do 15 sati.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content