Proteklog vikenda aktivne su bile dvije selekcije Košarkaškog kluba Grafičar.
Najmlađa selekcija, minikošarkaši, na državnoj završnici u Pazinu osvojila je šesto mjesto. Nakon razigravanja po skupinama u kojima su ludbreški minikošarkaši bili bolji od domaćina KK Pazin i predstavnika Istoka  KK Belišće te nakon tijesnog poraza od KK Split i KK Larus , u utakmici za peto mjesto boljim se pokazao KK Radnik.
Također valja napomenuti kako su individualna priznanja dobili Vid Potočnik i Jakov Bačani koji su osvojili srebrne medalje u brzom vođenju, odnosno šutiranju.
Mlađi kadeti su pak u sklopu zadnjeg turnira Jedinstvene pretkadetske lige u Splitu igrali protiv domaćina KK Split te KK Cedevita.
-Utakmica protiv Splita do zadnjih je trenutaka bila napeta, ali su s(p)retniji na kraju ipak bili domaćini pa je utakmica završila rezultatom 69:64. Druga utakmica nije ponudila veliku neizvjesnost, ekipa KK Cedevita je zasluženo odnijela uvjerljivu pobjedu. – poručuju iz KK Grafičar.
Sezona se polako bliži kraju, a na parkete u službenim utakmica će još kadeti koji u borbi za Final 4 Kupa regija dočekuju ekipu KK Šibenik. Utakmica se igra u Ludbregu, a točan datum će se odrediti naknadno.
Izvor: KK Grafičar