);
Klub tehnike organizira Dane otvorenih vrata 2023

Klub tehnike organizira Dane otvorenih vrata 2023

Klub tehnike u utorak 25. srpnja i srijedu 26. srpnja organizira Dane otvorenih vrata 2023. U utorak u vremenu od 17 do 19 sati održava se radionica “3D printanje by Domagoj”. Radionica je namijenjena početnicima u 3D printanju bez obzira na dob. Na radionici se može naučiti dijelove 3D printera, kako funkcionira 3D printer, koji program koristiti za priremiti crtež, kako pokrenuti 3D printer i slično.

Istoga dana u vremenu od 19 do 20 sati održava se radionica “Kako kvalitetno izraditi vlastiti životopis”. Radionica je namijenjena svima koji žele i trebaju kvalitetan životopis korištenjem formata Europass. Iz iskustva voditelja radionice dobiti će se odgovor na pitanje: Koje podatke nikada ne stavljati u životopis? Staviti fotografiju i kakvu? Koji detalji vas ističu kao zanimljivog kandidata za zapošljanje?

U srijedu u 15 sati započinje radionica “Mama, tata plilimo svi zajedno”. Interna radionica polaznika radionice “Tata Marijan” u kojoj će roditelji polaznika dobiti priliku sami se iskušati u modelarstvu te se podsjetiti kako je bilo piliti na “stari” način korištenjem pilica-lukova.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content