);
Jeste li pripremili svoju odjevnu kombinaciju za današnju disco večer na rolama ili koturaljkama?

Jeste li pripremili svoju odjevnu kombinaciju za današnju disco večer na rolama ili koturaljkama?

Nakon prošlotjedne odgode zbog lošeg vremena, danas  će se održati  prva disco večer na rolama u Ludbregu. Program će biti održan na prostoru za rolanje kod atletske staze i počinje u 20 sati.

– Ovo je odlična prilika da izvadite stare koturaljke ili pak nove role i pokažete nam svoje umijeće rolanja i plesanja. Mogu nam se priključiti svi, i maleni i veliki, djeca, roditelji, bake, djedovi i uživati u hitovima funky disco glazbe sa štihom 70tih i 80tih – poručuju organizatori.

Prije početka disco večeri na rolama održat će se podjela diploma ovogodišnjim polaznicima škole rolanja.

Ovaj događaj dio je programa Aktivno ljeto u Ludbregu koji se provodi u organizaciji Turističke zajednice područja „Centar svijeta”, Grada Ludbrega te Fitness centra „Advance”, dok u programu sudjeluju i brojne ludbreške udruge.

Ovogodišnje Ljeto u Ludbregu traje do 24. kolovoza. Kao i prijašnjih godina, posjetitelje očekuje velik broj zabavnih aktivnosti, interaktivnih programa i različiti vidovi sportskih aktivnosti.

Svakodnevni raspored programa možete pronaći na Facebook stranicama Aktivno ljeto u Ludbregu ili Turistička zajednica područja Centar svijeta.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content