Nakon prošlotjedne odgode zbog lošeg vremena, danas  će se održati  prva disco večer na rolama u Ludbregu. Program će biti održan na prostoru za rolanje kod atletske staze i počinje u 20 sati.

– Ovo je odlična prilika da izvadite stare koturaljke ili pak nove role i pokažete nam svoje umijeće rolanja i plesanja. Mogu nam se priključiti svi, i maleni i veliki, djeca, roditelji, bake, djedovi i uživati u hitovima funky disco glazbe sa štihom 70tih i 80tih – poručuju organizatori.

Prije početka disco večeri na rolama održat će se podjela diploma ovogodišnjim polaznicima škole rolanja.

Ovaj događaj dio je programa Aktivno ljeto u Ludbregu koji se provodi u organizaciji Turističke zajednice područja „Centar svijeta”, Grada Ludbrega te Fitness centra „Advance”, dok u programu sudjeluju i brojne ludbreške udruge.

Ovogodišnje Ljeto u Ludbregu traje do 24. kolovoza. Kao i prijašnjih godina, posjetitelje očekuje velik broj zabavnih aktivnosti, interaktivnih programa i različiti vidovi sportskih aktivnosti.

Svakodnevni raspored programa možete pronaći na Facebook stranicama Aktivno ljeto u Ludbregu ili Turistička zajednica područja Centar svijeta.