);
Ducati komponenti u Ludbregu više od 20 godina, tvrtku posjetio talijanski veleposlanik u RH

Ducati komponenti u Ludbregu više od 20 godina, tvrtku posjetio talijanski veleposlanik u RH

Od 2002. godine u Ludbregu djeluje tvrtka Ducati komponenti. Riječ je o inovativnoj i tehnološki razvijenoj tvrtki koja je dio grupacije DUCATI Energia S.p.A., čije je sjedište u Bologni, u Italiji, a poslovna prisutnost širom svijeta. Tvrtku su jučer obišli veleposlanik Italije u Hrvatskoj i ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić.

-Ducati energia s tvrtkom Ducati komponenti jedna je od 400 talijanskih tvrtki na hrvatskom tržištu. To je izvrstan primjer činjenice da talijanske tvrtke u Hrvatsku prenose znanja, tehnologiju i kvalitetu. Kao veleposlanik izuzetno sam ponosan što smo danas ovdje i što slavimo više od 20 godina ove tvrtke u Hrvatskoj, posebno jer je riječ o smjeru zelene tranzicije – rekao je veleposlanik Pierfrancesco Sacco.

Ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić osvrnuo se na činjenicu kako je više od 20 godina postojanja vrlo važna i značajna investicija za radna mjesta i budućnost.

– To je tehnološka tvrtka visoke razine i zbog investicija u zelenu energiju i u obnovljive izvore energije važna nam je buduća suradnja s Ducatijem. Nadamo se da će Ducati nastaviti investirati u nove prostore, tehnologije, proizvode i otvoriti nova radna mjesta i osigurati tehnološki razvoj Ludbrega – Dubravko Bilić

Direktor tvrtke Dražen Crnković rekao je kako su gosti imali priliku vidjeti razvoj tvrtke tijekom 20 godina. – Nadamo se da će biti još novih investicija iz Ducati energie i nadam se da ćemo uskoro imati nešto novo za otvoriti i pokazati – istaknuo je Crnković.

 

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content