Današnjom igrom na Otoku mladosti završit će Aktivno ljeto u Ludbregu

Današnjom igrom na Otoku mladosti završit će Aktivno ljeto u Ludbregu

Sedam tjedana sportskih, zabavnih i edukativnih programa je iza nas. Naime, danas završava program Aktivno ljeto u Ludbregu koji se protekla dva mjeseca održavao na raznim lokacijama na području grada, a u suradnji Turističke zajednice područja Centar svijeta i udruga s područja grada.

– Posebno smo ponosni na suradnju s udrugama, privatnim i sportskim subjektima koje su uspješno provele svoje programe. Bilo je uistinu puno aktivnosti. Nadam se da su građani i posjetitelji bili zadovoljni. Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način sudjelovali i bili dio ovog ljetnog programa. – istaknula je direktorica TZ područja Centar svijeta Petra Međimurec te potom najavila posljednji ovogodišnji program.

Aktivno ljeto završit će igrama na otvorenom Start&Play koje će se održati danas, 24. kolovoza, na Otoku mladosti s početkom u 18 sati.

Program je namijenjen onim najmlađima koji će se moći upoznati s malo drugačijim, a opet zanimljivim igralima obrta za proizvodnju drvenih didaktičkih igračaka i pomagala za djecu po Montessori programu – Viktoy.

– Izrađena su specifična igrala baš za otvorene prostore koja mogu izdržati određene vremenske uvjete. Sva ta igrala uklopit će se u igre koje će se tom prilikom moći igrati. Imat ćemo tako gađanje lukom i strijelom prilagođeno dječjem uzrastu, puzzle, bacanje konopa, križić-kružić, školice, Marble run, Cornhole. – najavljuje direktorica Petra Međimurec.

Napisat ćemo još samo da sudionike očekuju i druga iznenađenje. Kakva? Saznajte danas na Otoku mladosti!

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content