);
Aktivno ljeto započelo prvim programom za najmlađe

Aktivno ljeto započelo prvim programom za najmlađe

Klubu tehnike Ludbreg pripala je čast da otvori ovogodišnju ljetnu zabavno-rekreativnu manifestaciju ‘Aktivno ljetu u Ludbregu’. Raznolik program na različitim lokacijama organizira Turistička zajednica područja Centar svijeta na čijem je čelu Petra Međimorec.

U prostorijama Kluba tehnike na centralnom gradskom trgu društvene igre za najmlađe pripremili su Patricija Radiković i Leo Sakač.

     -Danas smo po prvi put organizirali društvene igre za najmlađe koje ćemo tijekom srpnja i kolovoza održavati ovdje u našim klupskim prostorijama na Trgu presvetog Trojstva. Zainteresirani će moći igrati šah, Čovječe ne ljuti se, Igru vješanje, Uno, belot, pikado, domino, križić-kružić i druge igre koje zahtijevaju logičko razmišljanje te razvijaju kognitivne sposobnosti. Svakog četvrtka vas očekujemo u vremenu od 17 do 19 sati – rekao je Leo Sakač ispred organizatora.

Među igračima društvenih igara zapazili smo braću Bačani. Anđelo je upravo završio sedmi razred, a njegov mlađi brat Vito više nije prvašić baš kao niti njegova razredna prijateljica Doris Sajko. Oni će svoje kognitivne sposobnosti razvijati i u vrijeme ljetnih praznika u Klubu tehnike Ludbreg u okviru programa Aktivno ljeto u Ludbregu.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content