);
Home Events Mini Crazy Hill Trail Kids

Mjesto

Otok mladosti
Kalnička ul., 42230, Ludbreg
loader-image
Ludbreg
Ludbreg
11:02 pm, srp 23, 2024
temperature icon 23°C
oblačno
Humidity 80 %
Pressure 1016 mb
Wind 10 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 16 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 5:24 am
Sunset Sunset: 8:34 pm

Datum

ožu 05 2023
Istekao!

Vrijeme

15:00 - 19:00

Mini Crazy Hill Trail Kids

Welcome spring festival, najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji održat će se treći puta zaredom kroz niz uzbudljivih vikend događanja u Ludbregu i tako okupiti ljubitelje sporta, rekreacije, zdravog i aktivnog života.

Punih pet vikenda, Ludbreg će biti i centar raznolikih rekreativnih i sportskih događanja kojima se otvara sezona sportsko-rekreativnih manifestacija i simbolički dočekuje proljeće.

Festival Welcome Spring svakog vikenda tijekom narednih pet tjedana donosi posjetiteljima uzbudljiva sportska natjecanja popraćena zanimljivim programom. Organizatori pripremaju utrke za trkače, bicikliste, kajakaše, ali i sadržaje za izletnike željne iskušavanja novih stvari i boravka u prirodi.

Nakon Crazy Hill Trail utrke koja će se održati 4. ožujka, dan kasnije održat će se Mini Crazy Hill Trail Kids. Riječ je o kružnoj utrci namijenjenoj učenicima osnovnih škola od 1. do 8. razreda koja će se održati na Otoku mladosti. Ova utrka je rekreativnog tipa i namjera je da djeca provedu što više vremena u prirodi, a Otok mladosti kao zelena oaza u samom centru Ludbrega  je pravo mjesto za to.

Učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola tračat će 800 metara, a oni u kategorijama petih i šestih razreda te sedmih i osmih razreda trčat će 1600 metara. Start i cilj bit će na Otoku mladosti u 15 sati.

The event is finished.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content