);
Zlatko Hrelja: ‘Bio je užitak osmišljavati aktivnosti za razne manifestacija u gradu’

Zlatko Hrelja: ‘Bio je užitak osmišljavati aktivnosti za razne manifestacija u gradu’

Dobitnik Zahvalnice Grada Ludbrega Zlatko Hrelja mnogima je poznatiji pod nadimkom Capa. Svojim višegodišnjim radom i javnim djelovanjem na području kulture te sudjelovanjem u tradicionalnim manifestacijama koje su organizirali Grad Ludbreg i Turistička zajednica značajno je doprinio ugledu i promidžbi Grada Ludbrega.

Zlatko Hrelja je poznat ne samo na lokalnoj i regionalnoj već i na nacionalnoj razini.
-Zajedno sa suradnicima u ‘Črnom mačku ludbreškom’ iskoristio sam mnogobrojna poznanstva pa smo tako Ludbreg prezentirali u mnogim hrvatskim gradovima. Gostovali smo po cijeloj Hrvatskoj sve do Dubrovnika i svugdje smo bili prepoznatljivi te odlično primljeni. Osim toga gostovali smo na karnevalskim manifestacijama u Sloveniji, Srbiji i Makedoniji pa su i Ludbrežani imali prigode vidjeti atraktivne skupine i iz inozemstva koje su nam došle na uzvratna gostovanja – rekao je Zlatko.

Osim kao suosnivač ‘Črnog mačka’ Capa je u njegovim aktivnostima sudjelovao od jutra do mraka, od sviranja budnice, preko vođenja programa, autorstva i čitanja fašnjačkog ‘Vrapca’ pa sve do spaljivanja Fašnjaka. Godinama je sudjelovao u programima koji su organizirani u okviru Dana grada, Dana Centra svijeta, Cajnger placa, Dočeka Nove godine u Centru svijeta, Ludbreškoj biciklijadi i mnogim drugima.

-Bio je užitak osmišljavati sve te aktivnosti za navedene događaje koje su organizirali Grad Ludbreg, Turistička zajednica grada Ludbrega i udruga Črni maček ludbreški. Često je trebalo još dodatno improvizirati tijekom samog događaja i mislim da sam u tome bio dosta uspješan. Posebno sam ponosan na autorstvo pjesme ‘Karneval u Centru svijeta’ jer sam kao muzičar uspio okupiti te animirati i ostale kolege koji su pjevali i glumili u video spotu – pojasnio je Zlatko.

Zlatka Hrelja Capu pohvaljujemo i za svirke u grupi ‘Linija 5’ te u Puhačkom orkestru Grada Ludbrega i čestitamo mu na dobivenom priznanju.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content