Ove zimske praznike Zajednica tehničke kulture i Klub tehnike Ludbreg organiziraju radionice namijenjene djeci osnovnoškolske dobi. Radionice uključuju modelarstvo, elektroniku, programiranje i robotiku za početnike.

– Zajednica tehničke kulture kao nositelj projekta Ministarstva obrazovanja pod nazivom ‘Tehnika za sve’ obuhvatit će djecu svih okolnih osnovnih škola. Time će se olakšati i učiniti dostupnijim tehnika, bez obzira gdje koje dijete živi ili ide u školu. – poručuju iz Zajednice.

Radionice za početnike održavat će se svaki radni dan u periodu od 27. do 30. prosinca 2022. te od 2. do 6. siječnja 2023. od 10 do 13 sati.

Kako bi za vrijeme praznika i članovima Kluba tehnike omogućili napredovanje u znanju, organiziraju se posebne radionice naprednih tehničkih aktivnosti i programiranja samo za članove Kluba tehnike Ludbreg koji obuhvaćaju 3D printanje, početni Phyton, početni Linux i drugo.

Radionice za članove Kluba tehnike održavat će se svaki radni dan u periodu od 27. prosinca 2022. do 6. siječnja 2023. od 14 do 17 sati.