);
Zdrava kava s doktorima ove srijede u Črn-belu

Zdrava kava s doktorima ove srijede u Črn-belu

Članice udruga ‘Narcisa’ pozivaju vas da im se pridružite na ‘zdravoj kavi s doktorima u Ludbregu’ koja će se održati u srijedu, 12. listopada 2022. godine, u restoranu “Črn-Bel”, Vinogradska 87, s početkom u 17:30 sati.

Uz članice Udruge na kavi će se s vama družiti:

  • Zrinka Rendić-Miočević, dr. med., spec. onkologije i radioterapije, Klinika za tumore Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice Zagreb;
  • prim. Hussein Saghir, dr.med., spec. radiologije, Županijska bolnica Čakovec;
  • Irena Stipešević-Rakamarić, dr. med., spec. javnog zdravstva, voditeljica Odjela za promicanje zdravlja, preventivne programe i zdravstvenu statistiku Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije;
  • Karmen Kokot, dipl. ing., univ. spec. nutricionizma;
  • Gordana Loparić, predsjednica Udruge “Žene u borbi protiv raka dojke – Narcisa”.

‘Zdrava kava s doktorima’ temeljna je aktivnost EU projekta koji Udruga NISMO SAME provodi pod nazivom „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“, a koju su ‘Narcise’ uključile u program ovogodišnje’ Ružičaste akademije’ koju provode tijekom ružičastog mjeseca – listopada.

‘Zdrave kave’ namijenjene su ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje, a zamišljene su kao neformalni razgovor građana s liječnicima i članicama Udruge o svim pitanjima koja ih muče, a koja ili nemaju kome postaviti, ili ih se ne usude postaviti svome liječniku. Takvi će susreti, u sklopu projekta, biti organizirani u 15 gradova diljem Hrvatske.

 

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content