Dani ludbreške Svete Nedjelje no u nešto drugačijem izdanju. Vjerski program održat će se po planu uz neke izmjene, koncerata neće biti dok će se zadržati proštenjarski dio. Upravo je organizacija najveće ludbreške manifestacije bila tema sastanka užeg sastava Stožera civilne zaštite Grada Ludbrega.

– Ova godina je iznimna i prvenstveno nam je cilj pripremiti sve vodeći se mjerama i preporukama koje su na snazi. Tako se ove godine neće održavati koncerti, ali zadržat ćemo proštenjarski dio. To uključuje i tradicionalni Ludbreški sejem za koji imamo brojne upite. Svi sudionici dužni su se pridržavati protuepidemijskih mjera i preporuka za sprječavanje zaraze COVID-19 tijekom održavanja manifestacije – rekla je Renata Potočnik, zamjenica gradonačelnika. Naglašava kako se svakodnevno prati situacija i u skladu s time priprema se manifestacija.

– Naše sugrađane molimo kao i svake godine za strpljenje. Ludbreška manifestacija ima višestoljetnu tradiciju, ovdje su ljudi dolazili u teškim vremenima, u potrazi za mirom. Vođeni istim razlozima stići će i ove godine, a na nama je da ih dočekamo kako priliči uz pridržavanje svih mjera kako bi sve proteklo u najboljem redu – zaključila je zamjenica gradonačelnika.