U kino dvorani CZKI “Dragutin Novak” u petak 18. listopada u održan je autorski koncert ludbreškog učitelja glazbe, skladatelja, voditelja i dirigenta Antuna Kranjčeca, pod nazivom “Dragi, dragi kaj”.
Koncert je zajednička inicijativa ludbreških udruga povezanih s pjevanjem, pa su tako sudjelovali: MPZ “Podravina”, Župni zbor crkve Presvetog Trojstva, ŽVS “Pajdašice” i Zbor mladih “Trinitas”, uz vokalne soliste Kseniju, Martu i Petra Mihina, Ines Večerić (Grabarić) i Željka Martinkovića, te uz klavirsku pratnju Edija Vugrinca.
Na gotovo dvosatnom glazbenom programu pod nazivom “Dragi, dragi kaj” predstavljen je izbor od 21 skladbe koje je u svom dugogodišnjem plodnom glazbenom radu, na tekstove Bože Hlasteca, Ivana Ernoića i drugih kajkavskih autora, skladao g. Kranjčec, a koje su izvođene na brojnim festivalima kajkavske glazbe širom Hrvatske. Emotivna glazbena večer završila je obraćanjem samog Antuna Kranjčeca koji je zahvalio svima koji su pomogli da do samog koncerta dođe, a potom su svi izvođači zajedno pod ravnanjem g. Kranjčeca otpjevali pjesmu “Senjam te” čije stihove potpisuje Božo Hlastec.

Antun Kranjčec rođeni je Ludbrežanin, a ljubav prema glazbi otkrio je još u osnovnoj školi i već tada osvijestio želju za budućom glazbenom profesijom.

Prvo radno mjesto bilo mu je u Slavonskoj Požegi, a 1966. godine dolazi raditi u ludbrešku osnovnu školu. Skoro 40 godina vodi amaterske zborove u Ludbregu, a trenutno vodi Zbor župe Presvetog Trojstva.