Uživali u odbojci na pijesku

Uživali u odbojci na pijesku

Ženski odbojkaški klub Ludbreg već sedmu godinu zaredom organizirao je odbojkaški turnir na pijesku. Ove godine turnir je organiziran prve srpanjske subote, a ekipe su se mogle prijaviti istog dana sve do samog početka turnira. U tročlanoj ekipi morala je biti najmanje jedna igračica, a kotizacija je bila 60 kn po ekipi u što je bila uračunata klopa s jednim pićem. Jedino je predsjednik ŽOK Ludbreg Dražen Komes u ekipi imao dvije bivše odbojkašice Sanju Modrić i Klaudiju Varga.

-Unatoč korona mjerama ovogodišnji turnir je po broju sudionika na razini lanjskoga. Imamo i tri ekipe iz Lepoglave i Ivanca i dobro je da nismo odustali od organizacije za razliku od drugih klubova. U rujnu ćemo, u suradnji s rukometašima i košarkašima ići prema Gradu Ludbregu s inicijativom da se u proračunu za sljedeću godinu osiguraju novčana sredstva za izgradnju još jednog odbojkaškog igrališta te za rasvjetu svih vanjskih terena. Hidranti su ovdje blizu pa ne bi bilo loše da se planira i tuš te koja slavina s vodom za osvježenje nakon treninga ili utakmice. – rekao je Dražen Komes, predsjednik ŽOK Ludbreg.

Na pješčanom odbojkaškom igralištu iza gradske školsko-sportske dvorane zapazili smo i ‘trio 50+’ koji zbog ‘viška godina’ u svojoj ekipi nije imao niti jednu igračicu. Osim toga dečki su bivši nogometaši Podravine pa su i s te strane bili odbojkaški hendikepirani. Iako nisu osvojili niti jedan od tri pehara Zvonko Matijašec, Velimir Špikić i Robert Majhen dokazali su da su najbolji odbojkaši među nogometašima.

Na turniru je sudjelovalo 11 ekipa podijeljenih u tri skupine. Iz svake skupine po dvije ekipe formirane su dvije nove skupine iz kojih su prvaci igrali finalnu utakmicu, a drugoplasirani utakmicu za treće mjesto. Igralo se po modificiranim pravilima na jedan dobiveni set s promjenom strana na polovici seta. Prvo mjesto osvojila je ekipa ‘Ivonjščuni’ u sastavu Matin Anđel, Dorotea Rogina, Karlo Jakopović, drugo mjesto pripalo je ekipi ‘Trenerija’ u kojoj su nastupili Mario Horvat, Andreja Majhen i Zenil Vugrinec dok je treća ekipa ‘Može’ koja je igrala u sastavu Roko Vugrinec, Karla Majhen i Tomislav Triplat.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content