);
Uzbudljiv vikend – Craft beer fest, koncert Mirka Švende Žige, bonsai radionica, stand up komedija

Uzbudljiv vikend – Craft beer fest, koncert Mirka Švende Žige, bonsai radionica, stand up komedija

Na vrhuncu smo turističke sezone. Brojni Ludbrežani svoj odmor provode uz more, međutim ovog se ljeta i u samom Ludbregu nude razne ljetne aktivnosti.

Nakon uzbudljivog tjedna u kojem smo imali prilike okušati se u vodenim aktivnostima na Otoku mladosti ovog će vikenda ‘na svoje’ pak doći ljubitelji pive. Naime od 6. do 8. kolovoza na gradskom trgu održavat će se Craft beer fest u sklopu kojeg ćete moći uživati u velikom izboru hrvatskih craft piva. Radno vrijeme Craft beer festa bit će od 18:00-00:00 sati.

Kao uvertira u beer fest, u petak 6. kolovoza, na trgu će se održati i koncert Mirka Švende Žige s početkom u 20:30 sati koji je dio programa ‘Glazbeni kolovoz’ u organizaciji Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’.

Subota je rezervirana za Bonsai radionicu na Otoku mladosti u organizaciji Bonsai udruge ‘Sjeverozapad’. Aktivnosti započinju u 10 sati s pozdravnom riječi i kratkim uvodom, nakon kojeg slijedi sama radionica. Posjetitelji će imati prilike informirati se o bonsai uzgoju, upoznati se s tehnikama, prikladnim vrstama, estetskim i hortikulturalnim kriterijima uzgoja te upoznati samu udrugu.

Za kraj dana, organizatori ‘Aktivnog ljeta’ pripremaju STAND UP COMEDY ‘BUDIMO REALNI’ Aleksa Curaća Šarića. Show kreće u 21 sat na Otoku mladosti.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content