);
Učenici 3. i 4. razreda okušali se u kvizu znanja

Učenici 3. i 4. razreda okušali se u kvizu znanja

Gradska knjižnica i čitaonica “Mladen Kerstner” Ludbreg u sklopu Mjeseca hrvatske knjige organizirala je kviz znanja ‘Mućni glavom’ za učenike 3. i 4. razreda OŠ Ludbreg, koji se 2. i 3. studenog održao u novoj dvorani CZKIDN.

Prvo dana svoje su znanje pokazali učenici trećih razreda, a drugog dana učenici četvrtih razreda. Svako razredno odjeljenje imalo je po tri predstavnika koji su činili natjecateljsku grupu.

Pokazali su svoje znanje iz opće kulture, zdravlja, sporta, glazbe, poznavanje kajkavskog jezika, ali i poznavanje samoga Ludbrega. Publika koju su činili ostali učenici vjerno je bodrila svoje favorite.

-Razlika u bodovima je bila izuzetno mala tako da su odlučivale nijanse. Pokazano znanje bilo je dosta dobro što možemo zahvaliti njihovim dobrim učiteljicama. No, kao i u svakom kvizu mora biti pobjednik. Jučer je pobijedio 3. a, dok je danas to bio 4. a razred. Pobjednici su svojim znanjem osigurali i nagradu, majice s logom kviza za cijeli razred te poklon bon. Kviz je vodila naša vjerna knjižničarka Margareta kojoj možemo zahvaliti i na zanimljivim pitanjima u kvizu. – poručuju iz gradske knjižnice.

                                                                                                                                                                                                Foto: Miroslav Vađunec

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content