);
U pripremi je novogodišnji obilazak Ludbreške planinarske obilaznice

U pripremi je novogodišnji obilazak Ludbreške planinarske obilaznice

Planinarsko društvo Ludbreg najavilo je organizirani obilazak Ludbreške planinarske obilaznice koji se planira za 6. siječnja iduće godine.

Ludbreška planinarska obilaznica obilježeni je planinarski put na bregovitom području u okolici grada Ludbrega. Trasa obilaznice je kružnog oblika, a sastoji se od sedam dionica te osam kontrolnih točaka.

Obilaznica ima nešto više od 23 km i potrebno je otprilike 7h laganog hoda za njen obilazak.

Upute za sudionike

Svi zainteresirani za pohod na ovaj planinarski izlet mogu doći na zakazani dan ispred hotela Raj u 8 sati. Planirani polazak je u 9 sati.

Obavezna je  osnovna planinarska oprema te zaštita od vjetra, kiše i snijega. Hrana po putu je iz ruksaka. Uz hranu potrebno je uzeti i dovoljno vode za 6-7 sati planinarenja.

LPO dnevnik

Prije početka pohoda sudionici će moći kupiti dnevnik Ludbreške planinarske obilaznice te ga ovjeriti ukoliko prođu cijelu obilaznicu. Za nagradu će, po završetku izleta, primiti planinarsku značku.

Više informacija o planiranom izletu možete potražiti OVDJE.

Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s planom i zahtjevima izleta, da je s njime suglasan, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, te da pristupa  izletu na vlastitu odgovornost.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content