Već 24 godina Udruga dragovoljaca veterana Domovinskog rata organizira Memorijalni malonogometni turnir u počast ludbreškim braniteljima Mladenu Jendriću i Boži Petrikovskom. Mladen i Božo stradali su 27. prosinca 1991. kod mjesta Japaga na Pakračkom bojištu od posljedica neprijateljske minobacačke vatre, a prilikom pokušaja osvajanja neprijateljskog uporišta u Šeovici. Naši dečki bili su članovi Ludbreške satnije kao dio Novomarofske bojne u okviru 104. gardijske brigade Hrvatske vojske. Susret braniteljskih udruga ostvaren je u okviru programa obilježavanja Dana Grada Ludbrega.

-Ove godine na turniru sudjelovale su četiri ekipe i to: Podgora iz Bolfana, 104. gardijska brigada iz Varaždina, Udruga dragovoljaca veterana Domovinskog rata ogranak Varaždin i ekipa Policijske postaje Ludbreg. Poraženi iz prvih utakmica igrali su za treće mjesto, a pobjednici su odigrali finalnu utakmicu u kojoj je ekipa PP Ludbreg bila bolja od Udruge dragovoljaca veterana Domovinskog rata ogranak Varaždin. Ludbreški policajci i ovog su puta pokazali svoju fizičku spremu jer su turnir osvojili triput zaredom, ali ovdje je svima na prvom mjestu bilo druženje. – rekao je Zlatko Požgaj, predsjednik Udruge dragovoljaca veterana Domovinskog rata ogranak Ludbreg.

     Obilježavanje pogibije ludbreških branitelja započeo je intoniranjem hrvatske himne i minutom šutnje za poginule, a zatim je stotinjak prisutnih pozdravio i turnir otvorio brigadir 104. gardijske brigade Vjeran Rožić. Potom je delegacija branitelja upalila svijeće na groblju kod spomenika braniteljima te na grobu Petrikovskog u Ludbregu. Svijeće su upaljene i kod spomen ploče Petrikovskom u Globočecu te na Jendrićevom grobu u Bolfanu.

I ove godine pokrovitelj turnira bio je Grad Ludbreg, a sljedeće godine se planira još bogatiji program s obzirom da će biti 25. obljetnica sjećanja na ratne dane te na kolege koji nisu imali sreće uživati u slobodi za koju su se borili.