Sportsko rekreativno društvo BSV Ludbreg osnovano je 2009. godine i sljedeće će godine proslaviti svoju prvu desetgodišnjicu. Društvo je poznato po vrlo uspješnom organiziranju trkačkih utrka u prirodi, a sljedeće godine će biti domaćini već 5. Crazy Hill Traila. Utrke su im svake godine sve brojnije trkačima ne samo iz Hrvatske nego i iz inozemstva, a natjecatelji iz godine u godinu sve zadovoljniji kako stazom tako i ukupnom organizacijom.

    BSV-ovci tu ne staju već u listopadu ove godine po prvi put organiziraju i jesensku Biciklijadu. Ipak, dečki i cure iz triju ulica po kojima je Udruga dobila ime (Bednjanska, Sajmišna i Vinogradska) imaju najstariju aktivnost vezanu uz najpopularniji sport, a to je nogomet. Naime, već puno godina na Staru godinu organiziraju malonogometnu utakmicu ‘Stari’ i ‘Mladi’, a tako će biti i ove godine. Na njihovom malonogometnom igralištu kraj Bednje ove su godine postavljene sprave i napravljeno dječje igralište. Dječje je od nogometnog zaštićeno mrežom tako da se na prostoru nasuprot stare Elektre stalno čuju dječji glasovi onih najmlađih i onih malo starijih.

   Zato su ove godine BSV-ovci organizirali turnir ulica. Trima ulicama pridodana je i četvrta – Ulica Frana Galovića. Utakmice je nepristrano sudio Tihomir Cenko, poznati ludbreški maratonac u trčanju. Pobjednike namjerno ne spominjemo jer danas nije bilo važno pobijediti nego družiti se i aktivno uživati u lijepom jesenskom danu.