Pomalo nestvarno, pa i svemirski, zvuči doseg Zadrugara iz Hrastovskoga ove sezone u II. ŽNL, kroz koju su prošli kao kroz sir. Od mogućih 90 osvojili su 82 boda, u trideset odigranih susreta postigli su 160, a primili 40 zgoditaka.Drugoplasirana ekipa Mladosti iz Sigeca za njima je zaostala 25 bodova.

Prvi klupski strijelac je legendarni napadač Bojan Vručina koji je postigao 50 zgoditaka.

– Teško je naći riječi za takav doseg. Da mi je to netko rekao prije prvenstva rekao bih mu da je lud. Tek koje kola prije kraja počeo sam razmišljati o tome i uz pomoć ekipe uspio sam ostvariti taj sjajni doseg. Samo su jednoj od svojih sezona postigao više, kada sam igrao u juniorima Razvitka iz Čičkovine. Nadam se da ćemo ostati na okupu i iduće sezone ostvariti odlične rezultate.- kaže Bojan Vručina.

Posljednja utakmica u kojoj je i jednoj gradskoj ekipi poput Lepoglave dano čak deset zgoditaka pokazalo je sjajnu povezanost igrača s navijačima. Sličilo je, to mi stariji pamtimo, kada je Zadrugar pobjeđivao Pazinku uz izravan prijenos na valovima Radio Ludbrega, kada se igralo protiv Dinama. Slavni dani, možda takvi slijede vrlo brzo?

Tu su razmišljanja hit trenera Jurice Vručine koje su nekako na tom tragu.

-Bez riječi sam za ovu sezonu . Ispunjen sam ponosom. Dečkima kapa dalje, brojni naporni treninzi su se isplatili. Nadam se da ćemon iduće sezone ostati na okupu i napasti vrh 1. Županijske lige! –

Manje od ovih “nogometnih svemiraca” niti ne očekujem.