Ove godine susret mješovitih crkvenih zborova održan je već 11. put. Nakon svete mise u Zavjetnoj kapeli na Svetištu nastupili su crkveni zborovi Župe Presvetog Trojstva iz Ludbrega, Župe svetog Juraja iz Svetog Đurđa, Župe svetog Franje Asiškog iz Velikog Bukovca i Limena glazba Habeki te Zbor mladih Trinitas. Organizator koncerta bio je naš zbor, a kao gosti nastupili su Župni zbor iz Molva te Zbor župe svete Katarine iz Hlebina.

     Susret crkvenih zborova vodili su Nikolina Jadanić i Mislav Novota. Mislav je unuk Antuna Novote koji je predsjednik ludbreškog crkvenog zbora. Ujedno, naš predsjednik se svima koji su nastupili zahvalio te im podijelio zahvalnice i prigodne poklone.

     Svaki se zbor predstavio s tri duhovne koncertne skladbe koje se inače ne izvode na misnim slavljima. Posjetitelji ovog glazbenog događaja mogli su uživati u dvosatnom zborskom pjevanju i približiti se svevišnjem jer ‘glazba je izravni govor naše duše Bogu’. Za kraj svi su crkveni zborovi zajednički otpjevali pjesmu ‘Do nebesa’. Po završetku službenog dijela programa, u Pastoralnom centru održano je druženje gdje pjevanja produhovljenih pjesama zasigurno nije nedostajalo.