);
Siniša Markulinčić predstavio kandidaturu za ludbreškog gradonačelnika

Siniša Markulinčić predstavio kandidaturu za ludbreškog gradonačelnika

Na jučerašnjoj konferenciji za medije održanoj na Trgu Svetog Trojstva politička organizacija Domovinski pokret predstavila je kandidata za nadolazeće izbore. Utrci za gradonačelnika grada Ludbrega tako se priključio nezavisni kandidat na listi Domovinskog pokreta dipl. oec. Siniša Markulinčić.

Predstavljanju kandidature prisustvovao je i predsjednik ogranka Hrvatskih suverenista Ludbrega Marijan Bohnec, izaslanik predsjednika DP-a, predsjednik Županijske podružnice i kandidat ove stranke za župana Varaždinske županije mag. inž. prom. Darko Novoselec županijski vijećnik i kandidat Domovinskog pokreta za zamjenika župana varaždinske županije Mladen Rogina, glasnogovornik i tajnik županijske organizacije Domovinskog pokreta Sebastijan Bajrić Baja i članovi predsjedništva, predsjednik ogranka Domovinskog pokreta grada Ludbrega Goran Matijašić, kao i predsjednici ogranaka Domovinskog pokreta iz Varaždina, Ivanca, Novog Marofa, Kneginca, Maruševca i Sračinca.

Siniša Markulinčić je poduzetnik, magistar menadžmenta poslovnih sustava koji je više od 25 godina proveo u državnim službama kao vojnik, policajac i kriminalist, te je nosilac Spomenice domovinskog rata i Spomenice domovinske zahvalnosti. Unatrag nekoliko godina sa suprugom uspješno vodi obiteljsko poduzeće koje se bavi podukom stranih jezika.

– Jedan od glavnih ciljeva mojeg vođenja grada Ludbrega jest smanjenje svih lokalnih poreza i prireza te ukidanje administrativnih naknada i parafiskalnih nameta – najavio je Markulinčić.

Uz poreznu politiku, naglasak njegovih aktivnosti je na borbi protiv korupcije, povećanju sigurnosti i razvoju Ludbrega.

– Neka su ludbreška poduzeća veliki donatori političkih stranaka dok istovremeno radnici u tim poduzećima rade za minimalac, a rezultati rada generacija ludbreškoga kraja nestali su u bespućima ludbreške političke korupcije – navodi Markulinčić.

Izaslanik predsjednika DP-a predsjednik Županijske podružnice i kandidat ove stranke za župana Varaždinske županije mag. inž. prom. Darko Novoselec istaknuo je kako u Ludbregu Domovinski pokret pruža punu podršku nezavisnom kandidatu.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content