);
Reformisti predstavili kandidate za predstojeće lokalne izbore

Reformisti predstavili kandidate za predstojeće lokalne izbore

Na jučerašnjoj konferenciji za medije predstavljene su kandidatkinje i kandidati Narodne stranke – REFORMISTI Varaždinske županije za načelnike i gradonačelnike općina i gradova za predstojeće lokalne izbore.

Predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević istaknula je kako će Narodna stranka-REFORMISTI u Varaždinskoj županiji na izbore izaći u svih 28 gradova i općina. U 17 gradova i općina sa svojim kandidatima, u nekoliko gradova i općina podržat će nezavisne kandidate koji će biti na listama za vijeća Narodne stranke REFORMISTI, dok će u preostalih nekoliko općina izaći s listama Reformista za općinska vijeća.

– Lokalni izbori su izbori gdje se upravo rad i konkretni rezultati mogu jasno vidjeti i mjeriti. Na kraju mandata podvuče se crta i u jasnim brojkama i u vidljivim projektima pokaže što se i kako radilo – naglasila je predsjednica Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević.

Varaždinska županija tri godine zaredom apsolutni je lider i najuspješnija županija u Hrvatskoj po realizaciji EU projekata i povlačenju europskog novca. Taj isti posao trebaju odrađivati i gradovi i općine u cijeloj županiji, a sada to nažalost nije tako i oni daju daleko manje rezultate nego što bi mogli i morali.

Kandidati Reformista za predstojeće izbore su: Velimir Sekol kandidat za načelnika Općine Bednja, Sanja Kočet kandidatkinja za načelnicu Općine Donja Voća, Rade Stopinšek kandidat za načelnika Općine Gornji Kneginec, Kristina Geci kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Ivanca, Rajko Solar kandidat za načelnika Općine Jalžabet, Drago Oštarjaš kandidat za načelnika Općine Klenovnik, Vjeran Ježek kandidat za gradonačelnika Grada Lepoglave, Krešimir Horvat kandidat za gradonačelnika Grada Ludbrega, Branimir Nađ kandidat za načelnika Općine Martijanec, Renato Podbojec kandidat za načelnika Općine Maruševec, Luka Brezovec kandidat za gradonačelnika Grada Novog Marofa, Roman Strelec kandidat za načelnika Općine Petrijanec, Valerija Paljak kandidatkinja za načelnicu Općine Sračinec, Borko Mikić kandidat za načelnika Općine Sveti Ilija, Verica Vitković kandidatkinja za načelnicu Općine Trnovec Bartolovečki, Željko Bedeković kandidat za gradonačelnika Grada Varaždinske Toplice i Božidar Šipek kandidat za načelnika Općine Vinica.

Predsjednika Reformista, koji je i sam kandidat za novi mandat župana Varaždinske županije, Radimir Čačić istaknuo je podršku svim kandidatkinjama i kandidatima.

– Pred nama je kraj jednog razdoblja, razdoblja u kojem Reformisti nisu obnašali dužnost ni u jednoj općini ili gradu. Po snazi organizacije, ali i po anketama, Reformisti su najjača regionalna stranka i to ćemo na ovim izborima dodatno dokazati. Siguran sam da će građani prepoznati potrebu i snagu regionalne stranke što će pokazati uspjeh naših kandidata – rekao je Čačić.

 

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content