);
Prva dva dana trenirali po snijegu

Prva dva dana trenirali po snijegu

Nakon dva tjedna individualnih priprema, trener nogometaša Podravine Velimir Špikić obavio je prozivku igrača i odmah poveo igrače na prvi momčadski trening. Zajedno s pomoćnicima Mariom Piškorom i Nevenkom Blagajem treningu je prisustvovalo 25 igrača. Treninzi su dva dana održani po snijegu na pomoćnom igralištu kako bi se sačuvao glavni travnjak. U ovakvim prigodama dobro će doći teren s umjetnom travom koji bi se trebao graditi ove godine. Pripremu podloge financirat će Grad Ludbreg, a troškove umjetne trave pokrit će Hrvatski nogometni savez.

-U početku ćemo trenirati sve dane u tjednu osim četvrtka, a kasnije kada budu dozvoljene prijateljske utakmice ćemo smanjiti broj treninga. Vratio nam se naš bivši obrambeni igrač Borna Belaj, a pristupio nam je i bivši drugoligaški igrač Igor Tkalčić. Osim njih treninzima su se priključili Varaždinci  David Šmrček i Ivan Ptiček te Fabijan Vađunec koji je ponajbolji obrambeni igrač Podravac-Kitra. Imamo puno mladih igrača koji će se pokušati nametnuti. Istovremeno Luka Vajagić odlazi u redove varaždinskog Varteksa – rekao je Velimir Špikić, trener Podravine.

Poštujući odluke Stožera civilne zaštite Podravina je otkazala subotnju prijateljsku utakmicu protiv NK Strmec iz Bedenice.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content