);
Program „Ludbreg petkom” nastavlja se i iduće godine – umjetnici, autori, glumci, plesači, glazbenici prijavite se!

Program „Ludbreg petkom” nastavlja se i iduće godine – umjetnici, autori, glumci, plesači, glazbenici prijavite se!

Centar za kulturu i informiranje „Dragutin Novak” raspisao je natječaj za sudjelovanje u programu „Ludbreg petkom” i time potvrdio njegov nastavak i iduće godine. Cilj programa je promovirati kulturne aktivnosti kako bi se istaknuo njihov značaj i uloga.

Novitet ovogodišnje natječaja za programe u 2021. godini je da se osim izložbenih programa ovoga puta mogu prijaviti i književne i putopisne večeri (predstavljanje knjiga), filmske i video projekcije, koncerti, plesne i kazališne predstave te performansi i instalacije na otvorenom.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju pojedinci, udruge, društva, institucije i ostale zainteresirane privatne i pravne osobe s područja Republike Hrvatske.

Organizator sudionicima i izvođačima programa osigurava besplatan termin i korištenje prostora unutar Centra, ali i prostore u dvorcu Batthyany te svu dostupnu tehničku opremu. Programi će se izvoditi tijekom 2021. godine u svim mjesecima osim u siječnju, a prema kalendaru raspoloživosti Centra za navedeni period te u dogovoru s autorima apliciranih projekata.

Prijave za sudjelovanje primaju se do 31. 12. 2020. Od pristiglih prijava odabrat će se 20 programa, a prednost kod odabira imat će izlagači s ludbreškog područja.

Više detalja o samom natječaju zajedno s prijavnicom možete pronaći OVDJE.

Podsjetimo, u ovogodišnjem programu „Ludbreg petkom” sudjelovalo je desetak izlagača, a otvorenje svake pojedine izložbe održavalo se prvog petka u mjesecu.

 

 

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content