);
Produkcija puhača OGŠ Ludbreg

Produkcija puhača OGŠ Ludbreg

Danas je u svečanoj dvorani dvorca Batthyany održana produkcija učenika polaznika Glazbenog odjela OŠ Ludbreg koji uče svirati puhače instrumente. Naučene glazbene sposobnosti koje su tijekom ove školske godine usvojili mladi glazbenici su prezentirali prvenstveno svojim roditeljima. Zbog velikog broja učenika produkcija je održana u dva dijela. Prvo je nastupilo 27 učenika prvog, drugog i trećeg razreda, a u drugoj grupi nastupilo je 20 učenika četvrtog, petog i šestog razreda OGŠ Ludbreg. Na kraju je nastupio i Brass quartet koji je u stvari Brass quintet, ali je baš trombonista na dan koncerta dobio aparatić za ravnanje zubi.

-Zovem se Vanja Pepelko, pohađam peti razred osnovne i četvrti razred glazbene škole. Kada sam svojim roditeljima početkom drugog razreda osnovne škole rekao da sam odlučio svirati trubu bili su dobrano šokirani. No, oni su me podržali te mi odmah kupili novu trubu koju je predložio učitelj. Treniram i košarku u KK Grafičar te još imam tri godine za odlučiti s čime ću se baviti. Odlično mi je u glazbenoj školi, a vidim da su i roditelji ponosni na mene. Prve dvije godine profesor trube mi je bio Marko Prepelić, a u trećem i četvrtom razredu Alen Vađunec – rekao je Vanja.

Učenike na flautama, saksofonu, klarinetu, trombonu i trubi pripremali su nastavnici i profesori Andrea Boltek, Josipa Hajdarović, Slobodan Vađunec, Marko Prepelić, Nikola Šincek i Alen Vađunec. Klavirska pratnja učenicima djelo je Jasminke Bontek i Višeslava Jaklina.

Prije tjedan dana održana je i produkcija klavirista i harmonikaša. Bogatu fotogaleriju možete pogledati na sljedećoj poveznici: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=274969432676254&set=a.2197021430471035

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content