);
Prijavite se na origami radionicu za male i velike

Prijavite se na origami radionicu za male i velike

Centar za kulturu i informiranje ‘D. Novak’ u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture grada Ludbrega priprema ORIGAMI radionicu za male i velike koja će se održati 10. studenoga u okrugloj dvorani Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’ s početkom u 17 sati.

Radionica izrade origamija spoj je kreativnosti i vještina. Ona potiče koordinaciju pokreta i razvijanje novih ideja. Origami je tradicionalna japanska vještina kreiranja modela od papira, bez korištenja ljepila ili škara. Origamijem se mogu izraditi razni modeli (cvijeće, zmajevi, ptice …) i gotovo nijedan nije nemoguć već ovisi samo o granicama mašte osobe koja ga izrađuje. Jeste li se već odlučili kakav origami ćete izraditi na našoj radionici?

Radionica je besplatna i održat će se u skladu s važećim epidemiološkim mjerama, stoga se za sudjelovanje potrebno prijavite u inbox Facebook stranice Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’.

Voditelj radionice je Dragutin Gerić, ludbreški origami stručnjak. Radionici će prethoditi kratko uvodno predavanje koje će sudionike upoznati s osnovnim pojmovima ove vještine.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content