Približava se sedmo izdanje utrke Crazy Hill Trail koja je svojevrsno putovanje kroz prekrasan krajolik ludbreških i kalničkih brežuljaka i šuma.

Ova running utrka na rasporedu je  6. ožujka, a trkači će moći birati između tri staze. One spremnije i iskusne očekuje staza od 34 km sa 1.040 m uspona i isto toliko silaska. Ostali trkači, rekreativci i planinari mogu birati između staze od 16 km s 415 m uspona i silaska te ovogodišnjeg noviteta, dodatne i najlakše staze od 10 km i 215 m uspona i silaska.

Star i cilj svih utrka biti će na Otoku mladosti prema sljedećem rasporedu:

10:00 START – 34 km
10:30 START – 16 km
11:00 START – 10 km

Prijave i registracije vršit će se od 8:30 do 10 sati. Pred prijave za utrku zaprimaju se isključivo putem on-line prijavnice koju možete popuniti OVDJE, a potvrđuju se uplatom startnine. Startnina uključuje poklon s logom utrke, organizaciju utrke, natjecateljski broj, bogate okrepe tijekom utrke, osiguranje utrke od strane HGSS-a i MUP-a, te zakusku.

Trkači su tijekom utrke sa sobom dužni imati mobilni telefon, komplet prve pomoći, zviždaljku i startni broj. Sve ostale informacije vezane uz utrku možete pronaći OVDJE.

Podsjetimo, Crazy Hil Trail utrka prva je u nizu sportskih aktivnosti u sklopu prvog ludbreškog sportskog festivala “Welcome spring” zahvaljujući kojem će Ludbreg u ožujku postati središte sporta, rekreacije i aktivnog života. Festival će svakog vikenda u Ludbreg donijeti uzbudljiva sportska natjecanja praćena zanimljivim popratnim programom. Osim Crazy Hill Traila biti će tu i kajak utrke te cestovne biciklističke utrke.