Praćenje najnovijih i najnaprednijih tehnologija postalo je neminovnost ukoliko se želi ostvariti značajan napredak u poslovanju. Tako je i Lucera d.o.o. – poduzetnički inkubator nakon razvoja i implementacije nekoliko kompleksnih sustava osmislila potpuno novi proizvod zasnivan upravo na korištenju novih tehnologija.

Unutar 4 mjeseca osmišljen je, dizajniran, izrađen i na kraju i plasiran novi proizvod pod nazivom Holostar.
Radi se o interaktivnom hologramskom multimedijalnom sustavu čija je svrha prezentiranje proizvoda ili usluga na jedan neuobičajen način.  (http://holostar.eu)
-Kao i svakom marketinškom alatu, tako je i Holostar sustavu glavni cilj privlačenje pažnje potencijalnih kupaca ili poslovnih klijenata. Svojim izgledom i funkcionalnošću Holostar to i jamči. Vrijednost cjelokupnog projekta prepoznala je i multinacionalna tvrtka Tetra Pak te je sustav prodan i na par dana instaliran na njihovoj internoj konvenciji u hotelu Le Méridien Lav u Splitu.  Povratne informacije su više nego pozitivne i kao takve su nam omogućile da u Splitu odradimo nekoliko poslovnih sastanaka s ključnim ljudima ovog velikog konzorcija u smislu implementacije nekih novih, još naprednijih sustava. Time je udaren temelj jedne potencijalno uspješne i dugoročne suradnje. Konkretizaciju tih razgovora očekujem tijekom travnja što bi dovelo i do novih zapošljavanja. Za par dana krećemo dalje i započinjemo novi projekt i nabavku potrebne opreme kako bismo spremno odgovorili na zahtjeve koje će klijent postaviti pred nas. – rekao nam je Robert Majhen, idejni tvorac i voditelj Holostar projekta.
U tijeku su također razgovori s još nekoliko potencijanih korisnika Holostar sustava kao i daljnje plasiranje sustava evidencije odvoza otpada, pa se očekuje zanimljivo poslovno razdoblje kako za vodstvo Lucera d.o.o., tako i za firme koje su korisnici usluga poduzetničkog inkubatora.
Nadamo se da je ovo početak jedne uspješne poslovne priče.