);
Podravina kreće s pripremama

Podravina kreće s pripremama

Poštujući epidemiološke mjere danas je na gradskom stadionu u Ludbregu održan sastanak uprave na čelu s predsjednikom Draženom Crnkovićem i tajnikom Vitomirom Namjesnikom te novog trenera Velimira Špikića, njegovog pomoćnika Maria Piškora i trenera vratara Nevenka Blagaja s igračima NK Podravina. Sastanak je održan na otvorenom prostoru ispred samog objekta, a prisustvovalo je ukupno 26 igrača od čega 6 juniora. Igračima se najprije obratio predsjednik Podravine Dražen Crnković.

-Želim treneru i igračima mnogo uspjeha u proljetnom dijelu sezone i ostvarenje postavljenih ciljeva, a to su finale županijskog kupa i plasman među šest prvoplasiranih ekipa koje osigurava play off natjecanje. Sretan sam zbog povratka Hrvoja Crnčeca i Svena Goluba koji su dio priprema odradili s prvoligašem Varaždinom. Našem najnovijem i najzvučnijem pojačanju, bivšem prvoligaškom igraču Josipu Golubaru, želim dobrodošlicu i puno golova u plavom dresu Podravine. Osim Golubara u naše redove pristigli su još Emanuel Vuk iz Dubravke-Zagorac te Igor Kvezić iz austrijskog SV Kroisegga koje također pozdravljam i želim im puno uspjeha u našoj sredini – rekao je predsjednik Dražen Crnković.

Igračima se prigodnim riječima obratio i novi trener Podravine Velimir Špikić – Eko te podijelio papire s planom za individualni trening igrača.

-Pošto ne smijemo zajednički trenirati do 1. veljače napravio sam vam plan individualnih treninga. Juniori neka treniraju 20% manje od napisanog, a seniori smiju trenirati i 20% više od planiranog. Kod mene najviše prigode za igru dobivaju upravo oni koji najviše treniraju tako da je to dobra informacija za sve koji žele biti krugu onih koji će imati priliku nastupati nadam se uskoro i pred publikom – poručio je igračima trener Špikić.

Osim Pavla Zadravca i Matije Havaića još će četiri juniora dobiti prigodu trenirati sa seniorima. Naime, dogovorom predsjednika Crnkovića i trenera Špikića, a na prijedlog trenera juniora Sanjina Kramara, proljetnim pripremama bit će priključeni Luka Stručić, Viktor Pijanec, Lovro Huzjak i Filip Stančin.

 

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content