);
Petak nam donosi gastro manifestaciju, predstavljanje zbornika radova, izložbu i koncert

Petak nam donosi gastro manifestaciju, predstavljanje zbornika radova, izložbu i koncert

Druženje obrtnika na gradskom trgu

Udruženje obrtnika Ludbreg i ove godine organizacijom prigodnog programa sudjeluje u Danima ludbreške Svete Nedjelje. U 15 sati na gradskom trgu održat će, sad već tradicionalno druženje obrtnika tijekom kojeg će se kuhati nešto na žlicu. Naravno, svi zainteresirani moći će kušati pripremljeno.

Predstavljanje zbornika radova ‘Vrelo nadahnuća’

U vijećnici Centra za kulturu i informiranje Ludbreg s početkom u 18 sati održat će se predstavljanje zbornika radova ‘Vrelo nadahnuća’ koji svake godine nastaje kao rezultat natječaja kojeg raspisuje nakladnik Radio Ludbreg pod pokroviteljstvom Grada Ludbrega. Svrha zbornika je da u čitateljima probudi ljubav i zanos za očuvanje kulturne, nadasve duhovne baštine i ponuka ih se na oduševljeniju izgradnju boljega i ljepšega svijeta, Nakon predstavljanja zbornika biti će održano otvorenje prigodne izložbe u okrugloj dvorani Centra.

Izložba članova Likovnog udruženja Ludbreg

Izložbeni prostor dvorca Batthyany od danas će krasiti radovi članova Likovnog udruženja Ludbreg koje kontinuirano djeluje u našem području već 35. jubilarnu godinu. Na izložbi će izlagati Elvira Štabi, Irena Perić, Ljiljana Ivančić, Marija Kovačić, Jadranka Draganić, Iva Osivnik, Vlasta Kudrna i Petar Smolčić. Otvorenje će se održati u 19 sati.

Koncert Halida Bešlića

Danas će na pozornicu pokraj stadiona NK Podravina stati Halid Bešlić. Ako još niste ulaznice možete kupiti OVDJE.


VJERSKI PROGRAM

Hodočašće susjednih župa te vojske i policije

7 sati – Sveta misa župe Martijanec

8 sati – Sveta misa župe Sveti Đurđ

9 sati – Sveta misa župe Veliki Bukovec

10 sati – Okupljanje vojske i policije u Župnoj crkvi, potom procesija do Svetišta gdje će se održati Sveta misa, pridružuju se hodočasnici župa Rasinja i Vinica

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content