Završio je 17. Međunarodni turnir “Heros Lady Open” u Poljskoj, koji je u tri uzrasta okupio 290 hrvačica iz 18 država – Austrija, Češka, Danska, Finska, Francuska, Hrvatska, Latvija, Litva, Nizozemska, Njemačka, Norveška, Mađarska, Poljska, Slovačka, Sjedinjene Američke Države, Švedska, Švicarska, Ukrajina.

Ludbreške hrvačice Marta Mesek i Iva Gerić koje su bile dio hrvatske reperezentacije osvojile su peta mjesta.

– Za Martu je ovo bio prvi nastup u seniorskoj konkurenciji i prikazano je bilo u okviru očekivanja, a uz malo više koncentracije mogla je doći i do medalje. Od Ive Gerić, kao i uvijek, očekivao se plasman u vrhu, no ovaj je put malo podbacila. Ništa strašno ni zabrinjavajuće, pripremamo se za iduću godinu. – poručuju iz HK Ludbreg.

Od ostalih članica reprezentacije najuspješnije su bile, u uzrastu U15 Lara Blažeković s osvojenom broncom, kadetkinja Veronika Vilk također s broncom te seniorke Milla Anđelić koja je bila srebrna te Gia Kastelan brončana. Ekipu su vodili treneri Pero Panić i Ignac Horvat, a uz njih bili su tu i Ivan Lončarić iz Podravke te Adis Hamzić iz Buja.

Do kraja idućeg tjedna čitava ekipa ostaje na trening kampu uz sudjelovanje preko 100 hrvačica iz zemalja diljem Europe.