U sklopu programa ‘Ludbreg petkom’ ovog će se petka održati prva ovogodišnja predstava za djecu. Radi se o predstavi ‘Lovci na snove’ koju će izvoditi Lutkarska organizacija koju fakat trebamo, skraćeno LOFT.

Junaci predstave, lovci na snove, rade u tvrtki specijaliziranoj za djecu-spavače.

Noću šeću po snovima u nastojanju da ih sakupe, obrade i pohrane te se pobrinu da se spavanje odvija bez ometanja. Oni mirno brinu o zdravom snu male spavačice Franke sve dok jedne noći Franki u san ne uđe jedan problem, a naši junaci moraju riješiti stvar.

Kroz magičnu inovativnu koreografiju pokreta, predmeta i zvuka Lovci na snove predstavljaju vožnju karuselom po dječjem snivanju koja svoju publiku uči zapamtiti, analizirati i prihvatiti svoje snove ma kakvi oni bili, jer se iza snovitih slika kriju upravo njihove vlastite misli, želje i strahovi. Lovci na snove odgovorno tvrde da prihvatiti i zavoljeti svoje snove znači prihvatiti i zavoljeti samoga sebe – onakav kakav jesi!

Za sve dobro i loše, za sve lijepo i manje lijepo oni su nam tu! Lovci na snove, čuvari mašte i živih snivajućih slika svakog malog djeteta u dobi od 3 do 93 godine. Lovci skupljaju, čiste, štite i zajedno s nama istražuju sva četiri kuta okrugle površine Sna!

Predstava u trajanju od 40 minuta na rasporedu je 30. travnja u atriju dvorca Batthyany, s početkom u 17 sati.