);
Ovog petka ne propustite jedinstvenu glazbenu poslasticu – Natalia Moiseeva i Ivan Konev

Ovog petka ne propustite jedinstvenu glazbenu poslasticu – Natalia Moiseeva i Ivan Konev

U petak, 21. listopada s početkom u 19 sati u svečanoj dvorani dvorca Batthyany imate priliku čuti Ivana Koneva, klavir, glazbenika koji je školovan na prestižnoj akademiji u Moskvi.

Svoje daljnje školovanje nastavio je u Minnesoti te je tamo završio doktorski studij. Za vrijeme i nakon studija osvojio je brojne prestižne nagrade na natjecanjima te djeluje kao aktivni glazbenik Sjedinjenih američki država i izvodi koncerte sa St. Paul i Minnesota Orchestra. Dr. Konev je umjetnički direktor pijanističkog festivala na kampu University of Wisconsin – River Falls.

Violinistica Natalia Moiseeva svoje glazbeno školovanje završila je u Moskvi te je također svoje školovanje nastavila na Sveučilištu u Minnesoti. Osvajala je brojne nagrade na nacionalnim i internacionalnim natjecanjima te je član St. Croix Tria gdje surađuje sa svojim suprugom, Ivanom Konevom.

Natalia Moiseeva 2021. godine izdala je svoj prvi album pod nazivom The Young Violinist’s Album, a trenutno radni na snimanju 24 virtuoznih etida Venjamina Shera.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content