Udruga BSV u nedjelju, 17. listopada, organizira CRAZY HILL° Biciklijadu koja je prvotno bila planirana za 10. listopada.

9 – 10 sati –  PRIJAVE I REGISTRACIJA

9 – 10 sati –  START (klizni start, svaki pojedinac prema svojim mogućnostima i želji bira kad će startati, obratiti pozornost na zadane limite)

11 – 18 sati –  zakuska (Pivnica Mejaši)

*Staza nije označena te je rutu potrebno spremiti na biciklističko računalo, sportski sat, mobitel ili isprintati kartu s ucrtanom rutom biciklijade.

– Kružna cestovna ruta oko Kalnika zadovoljit će i najizbirljivije cestovne bicikliste željne pravih izazova. Ruta Vas vodi dobrim cestama s niskim intenzitetom prometa što vam omogućava da se fokusirate na vožnju i brzinu bez previše smetnji i distrakcija. Ruta se iz Ludbrega kreće prema Kalniku gdje vas čeka ozbiljni, strmi, ali ne predugi uspon do mjesta Kalnik. Tamo će vaš trud biti nagrađen predivnim i inspirativnim pogledom na nepregledno zelenilo južnih obronaka Kalničkog gorja uz kojeg ćete se lakše i brže okrijepiti te napuniti energijom. Nakon Kalnika, ruta se kreće valovitim i zabavnim terenom u kojem se izmjenjuju spustevi i „hupseri“ no budite spremni na još jedan uspon kod mjesta Sudovec. Nakon osvajanja i tog izazova, ruta postaje nešto lakša, kreće se sjevernim dijelovima Kalničkog gorja te Vas, nakon više od 100 kilometara divne prirode i nezaboravnih pogleda preko dinamičnog brežuljkastog krajolika vraća u Ludbreg. – poručuju iz BSV-a.

Startnina u iznosu od 50 kuna uključuje organizaciju biciklijade, broj/evidencijski karton, bogata okrijepa tijekom biciklijade, zakusku nakon biciklijade.

Više detalja i informacije o prijavi možete pronaći OVDJE.