);
Otvorene prijave za sudjelovanje u programu ‘Ludbreg petkom’ za iduću godinu

Otvorene prijave za sudjelovanje u programu ‘Ludbreg petkom’ za iduću godinu

Centar za kulturu i informiranje „Dragutin Novak” raspisao je natječaj za sudjelovanje u programu „Ludbreg petkom” i time potvrdio njegov nastavak i iduće godine.

Cilj programa je promovirati kulturne aktivnosti kako bi se istaknuo njihov značaj i uloga.

Prijaviti se mogu izložbe, tematske radionice, stručna, znanstvena i putopisna predavanja, filmske i video projekcije, koncerti, glazbeni seminari, plesne i kazališne predstave, performansi na otvorenom i instalacije na otvorenom.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju pojedinci, udruge, društva, institucije i ostale zainteresirane privatne i pravne osobe s područja Republike Hrvatske.

Organizator sudionicima i izvođačima programa osigurava besplatan termin i korištenje prostora unutar Centra, ali i prostore u dvorcu Batthyany te svu dostupnu tehničku opremu. Programi će se izvoditi tijekom 2022. godine u svim mjesecima osim u siječnju, a prema kalendaru raspoloživosti Centra za navedeni period te u dogovoru s autorima apliciranih projekata.

Prijave za sudjelovanje primaju se do 20. prosinca 2021., 23:59 sati.

Od pristiglih prijava odabrat će se 25 programa, a prednost kod odabira imat će izlagači s ludbreškog područja. Rezultati će biti objavljeni do 10. siječnja 2022. godine na web stranici CZKIDN.

Više detalja o samom natječaju zajedno s prijavnicom možete pronaći OVDJE. 

Podsjetimo, ovogodišnji program „Ludbreg petkom” Ludbrežanima je donio 40-ak kulturnih i zabavnih događaja.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content